Bag Levende Læring

Bag Levende Læring står Maja, som er direktøren for det hele.

Maja Dalgaard Pøhler
CEO i Levende Læring
26802058
maja@levende-laering.dk
535859_10150692772164173_998552549_n

Lidt om Maja

Maja tror på, at veltilrettelagte læringsforløb kan gøre en forskel for alle, og at det er muligt at skabe rum for en potentielt øget selvindsigt og social bevidsthed gennem velfaciliterede øvelser og samtaler. Samtaler og øvelser, der kan skabe en større følelse af robusthed hos børn og unge.

I sin fritid har Maja siden 2012 dyrket impro-commedy i forskellige grupper. Hun elsker nemlig at optræde og skabe grin og god stemning.

Det at skabe rum

Majas sult efter at skabe rum for berigende snakke og personlig udvikling startede i maj 2013. Her kastede hun sig ud i det fantastiske kreative projektmiljø på Nørrebro med en Walk and Talk 5a-bus på Nørrebrogade under initiativet 100 på en dag.

2013-05-25 13.29.31
Maja fik hvervet nogle seje frivillige til at hjælpe hende med at bygge og realisere Walk and talk-bussen. Den ‘kørte’ 5A’s rute og for hvert stop var der et nyt samtale-tema og en ny samtale-makker. De samtalelystne folk kunne hoppe af og på undervejs, som de lystede. Sjovt nok blev folk dog hængende, da de først var hoppet på
979976_10151391580120025_295825709_o
Ca. 30 mennesker hoppede med ombord for at få en snak med én, de ikke kendte … før de steg på bussen

Altings begyndelse

Majas arbejde med unge startede i 2011 hos True North og sidenhen hos Projektakademiet Imagine Nørrebro i 2013. Hos True North blev Maja trænet af nogle kyndige amerikanere, som lærte hende at være en engagerende, tydelig og dynamisk underviser, facilitator og autoritet. Undervisningen hos True North tager afsæt i eksistentielle temaer som fx empati, integritet, ejerskab, vedholdenhed, samarbejde og selvbeskyttelse.

De følgende år har for Majas vedkommende budt på en række moderator- og projektlederjobs for foreninger og organisationer. Jobs, der til sidst gjorde det oplagt for Maja at starte egen virksomhed.

Cand.mag. i ungdomsliv

Maja er uddannet cand.mag. i Psykologi og Pædagogik og uddannelsesstudier fra Roskilde Universitet. Her skrev hun speciale om moderne ungdomsliv. Specialet sammen med de mange års erfaringer fra arbejdet med unge – bl.a. også som frivillig i headspace – har givet Maja en solid indsigt i unges følelsesliv. Ungdommen har altid været en svær alder, men unge i dag lever under nogle omstændigheder, som potentielt forstærker de svære følelser og kan gøre det mere udfordrende at finde ud af at navigere i eget liv.

Denne indsigt tjener som motivation for Majas arbejde med at prøve at gøre livet lidt nemmere for vores unge. Maja forsøger i sin undervisning af unge at facilitere en følelse af tryghed og kendskab til sig selv og egne grænser. Håbet er, at denne følelse vil gøre det lettere for de unge at skabe meningsfulde relationer og være åbne over for nye eventyr. Helt centralt er det, at unge – og voksne for den sags skyld – lærer at turde fejle, prøve igen og få det bedste ud af sin tilværelse.