Forvandlende Fortællinger

For Forvandlende Fortællinger har Maja fra Levende Læring fået lov at dyrke sin kærlighed til impro-teater, som hun træner i sin fritid. Maja har været både underviser i improvisation, vært på en fortæller-aften på og lavet et underholdningsoplæg om improvisation på Huset KBH for Forvandlende Fortællinger.

11206118_10153212347048904_7988554677861522912_n
De fem seje fortæller-kvinder lod sig udfordre, da Maja bragte improvisationen i spil til at ‘forstyrre’ deres fortællinger. En rigtig sjov aften efterfulgt af improvisations-rap af seje Pelle og underholdning af selveste Specialklassen på Café Retro

I Forvandlende Fortællinger har vi brugt Maja Dalgård Hansen som underviser ad flere omgange. Maja er en dygtig facilitator, og hendes undervisning foregår altid på et højt og professionelt niveau. Det læringsrum, hun skaber, tager udgangspunkt i individet og fællesskabet samtidig. Alle føler sig trygge, når gruppen på en sjov og legende måde bliver ledt ud i læringszonen og igennem kursusindholdet. Nogle af Majas fornemste styrker er at engagere og improvisere. Og det er aldrig kedeligt, når Maja tager en gruppe mennesker under sine kyndige vinger. Jeg kan varmt anbefale alle at bruge Maja som facilitator.

Hakon Ask – CEO hos Forvandlende Fortællinger

10653881_293924530797372_498306108174750782_n
At være åben for at lytte til andre er afgørende, når det handler om at kunne improvisere og lege mere i hverdagen. Det og meget mere fyldte på oplægget på HUSET KBH

Jeg mødte Maja gennem Klub Forvandlende Fortællinger, da jeg deltog i en impro-workshop, som hun faciliterede. Maja guidede os sikkert og omsorgsfuldt gennem improvisationens forunderlige univers. Hun er en engageret og kreativ underviser. Hun formåede at tilpasse øvelserne, så det gav mening for os, som beskæftiger os med den personlige fortælling.

Majas styrker er hendes evne til at både at formidle sin viden og samtidig være nysgerrig på sine elever og lytte til dem. Med sin kompetente tilgang til undervisningen og store overskud har hun inspireret mig til fortsat at udforske improens verden – og så er det bare rigtig dejligt at være sammen med hende. Maja får min varmeste og bedste anbefaling!

Petrin, 51 år – fortæller hos Forvandlende Fortællinger