Herlev hospital vil støtte deres kronisk syge unge – endnu mere!

I uge 26 var Maja fra Levende Læring endnu engang på camp med True North, men denne gang med et hold hel særlige ‘campere’. Holdet bestod nemlig af blandet fagpersonale fra Herlev hospital, hvis ønsker for campen var, at få en masse nye værktøjer til indhold og metode i deres kommende ungegrupper for kronisk syge unge.

De vil nemlig prioritere tid og energi på at etablere et ungegruppe-tilbud hver mandag aften. Formålet er at skabe sammenhold blandt de unge på tværs af sygdomme og klæde dem på til at tage vare på sig selv og deres sygdom. Dette fordi mange af deres unge lever i fornægtelse af sygdommen og har dårlig livskvalitet, fordi de ikke tager deres medicin.

Maja var ansvarlig for ‘team H’ og ledte dem gennem hele ugen. De fik kombineret praksis og teori, da teamet fik muligheden for at deltage i campens program, på samme præmisser som de 150 andre unge campere. Derudover var Maja team H’s underviser i True Norths principper og metode, samt facilitator for gruppens egne processer – alt efter hvilke behov gruppen havde, for at blive så klar som muligt på deres ambitioner, samarbejder og strategi for ungegrupperne.

Seje Team H foran plakaterne med indholdet fra diverse diskussioner og processer med Maja

Fra Levende Læring ønsker god vind og alt det bedste til team H!