Succesoplevelser og selvværdsboost til unge med Camp True North

I uge 32 var Maja fra Levende Læring endnu engang afsted som facilitator hos Camp True North.

Det er altid meget berigende arbejde! Både at opleve hvor kompetent et team af medarbejdere True North formår at sætte sammen og hvor stor en udvikling de unge går igennem. Over 5 dage med undervisning og sjove aktiviteter blomstrede de op, blev en del af et fællesskab og fik et ordforråd for dine svære og berigende tanker og følelser.

En teenager fortalte Maja, at det var meget fremmed for ham at tænke så pænt om sig selv, som han blev opmuntret til på campen. Det var overvældende at høre de positive ord fra hans team om, hvilket menneske de så som ham som værende.

Tænk hvis alle vores unge mennesker startede deres voksenliv med et godt selvværd, stærke sociale kompetencer og modet på at tage de udfordringer op, som livet kaster deres vej.

 

Udfordringer skaber sammenhold. Her hente en ung fra hvert sit team en udfordring hos Maja, som de skal løse i teamet hurtigst muligt. Dét skabte gejst!
De unge fejrer deres endte camp foran deres forældrer. Der var mange øjne med en lille tåre i øjenkrogen. Stoltheden var at mærke i rummet.
Maja, hendes staff og den samlede camp