True North

Maja fra Levende Læring har freelancet for True North de sidste fem år. Maja startede som Teamleder med ansvar for et hold af 12 unge. Sidenhen har Maja også været afsted på mange af True Norths camps, blandt andet flere internationale LEGO-camps. De sidste tre år har Maja bestridet rollen og ansvaret som Lead Facilitator. Som Lead Facilitator har Maja ansvar for camps med 120 deltagende unge og et personale på ca. 25-30 personer. Som leadfacilitator har Maja ansvar for både team-building, logisitk, undervisning, forældrekontakt, personalepleje m.m.

Maja har derudover arbejdet på True Norths eget Læringsakademi og afviklet andre skoleprogrammer for True North i tæt samarbejde med lærerne på den pågældende skole. Her har Maja stået for briefing, afvikling og evaluering.

Herunder kan du læse, hvad både deltagere og kollegaer har sagt om Maja:

Deltagere

Jeg har oplevet Maja som facilitator hos True North. Hun er en fremragende underviser, som har en stor evne til at fange og bevare alles opmærksomhed. Hendes autenticitet skinner altid igennem og hendes fantastiske humor, energi og gejst gør, at man er sikret en god og udbytterig oplevelse. Hun er en opmærksom lytter og har en vidunderlig evne til at få folk til at føle sig set og godt tilpas. Jeg kan KUN anbefale Maja!

Kristine, 18 år – tidligere deltager på Camp True North

camp-2013
Sommercamp 2013

Jeg har deltaget på Camp True North tre gange med tre forskellige facilitatorer, og jeg tøver ikke med at placere Maja på toppen af podiet, når det gælder udførelsen af jobbet! Maja er dygtig til at engagere flere typer af mennesker – lige fra de ekstroverte til de introverte. Hendes evner kommer til udtryk i hendes undervisning, hvor hun formår at inkorporere sjov og ballade, hvilket skaber en tryg og god læringssituation. For mig virker Maja som en erfaren holdspiller og en fantastisk frontfigur, som formår at vække det bedste i mennesker. Majas energiske tilgang og altid gode humør smitter af på hendes omgivelser og optimerer forudsætningerne for udvikling. Især udvikling på det personlige plan, hvor Maja er ferm til at huske navne – hvilket måske lyder fjollet – men det bidrager i høj grad til følelsen af en rollemodel, der interesserer sig for sine medmennesker.

Lucas, 17 år – tidligere deltager på Camp True North

10534603_10152622002514173_7828270273289499830_n
Majas første camp som Lead Facilitator på Birkerød gymnasium, sommeren 2013

Maja er en helt fantastisk dygtig facilitator! Ikke bare fordi hun let kan få folk til at forstå, hvad hun mener, og altid kan få folks opmærksomhed. Men også fordi man kan mærke, at hun tænker over, hvad hun siger, og at hun mener det dybt. Maja hjalp mig rigtig meget, fordi hun gav sig tid til at lytte, og hun gav sig god tid til at forklare, hvad hun ville sige ordentligt. Det gav mig tillid, og det gav mig tryghed at vide, at vi ikke havde travlt, og at tiden var der til at få sagt, hvad man ville sige, og at hun havde tiden til at forklare. Maja er humoristisk, og hun er smilende og forstående. Maja er en god underviser. Man tydeligt kan se, at hun ikke er bange og nervøs for at stå foran mange. Det gør det nemmere og mere interessant at se og lytte på. Maja har hjulpet mig rigtig meget med at forstå konsekvenserne af min adfærd, og det har gjort mit liv lettere. Jeg havde det svært engang, og jeg synes, det er fantastisk, at sådan en som Maja kan ændre det hele med sin positivitet og støtte.

Bi, 17 år – tidligere deltager på Camp True North

IMG_3924
Fra True Norths Efterskole i Snaptun, sommeren 2016

Kollegaer

Jeg har personligt fulgt Maja i flere år i True North og må bøje mig i støvet for hendes evne til konstant at vokse som både leder og underviser. Majas måde at undervise på engagerer bare alle omkring hende, fordi hun forstår at bruge sig selv og alle sine facetter til at skabe det perfekte læringsmiljø for både deltagere og medarbejdere. Hun får én til at føle sig tryg med sin varme personlighed og skønne humor samtidig med, at hun får leveret sit budskab klart og tydeligt. Jeg kan kun beundre hendes evne til at få 100+ teenagere til gang på gang at blive nærmest helt hypnotiserede, når hun træder ind på scenen foran dem. Hun formår desuden på en omsorgsfuld måde at give sine kollegaer, hvad de har brug for af værktøjer, feedback, vejledning, udfordringer og grin gennem hele deres fem-dages camp. Hun arbejder utrætteligt for at forbedre både miljøet omkring sig, men også sig selv, for at skabe så meget forandring, som hun overhovedet kan – og det er sindssygt inspirerende.

Simone Panton – Teamleder på Camp True North

lego
I rollen som teamleder på den internationale LEGO-camp i 2014. Et team bestående af mexicanere, amerikanere, ungarer, danskere og romænere

Jeg har flere gange oplevet Maja undervise i forbindelse med True North. Hun er et dejligt væsen, og hendes positive energi smitter af på alle i rummet. Samtidig har Maja en mission om at give sin viden videre, hvilket hun gør på fineste vis – med humor, med alvor og med nærvær. Jeg vil bestemt anbefale Maja – her får du ikke kun en dygtig underviser, du får et menneske med personlighed og nærvær.

Ida Grønborg – Teamleder på Camp True North

camp-2013-2
I rollen som facilitator for første gang, 2013

Jeg oplever Maja som en utrolig inspirerende og professionel facilitator. Igennem sin humor og medfølelse over for andre formår Maja at skabe et rum, hvor man kan føle sig tryg. Majas empati imponerer mig hver gang. Hun er dygtig til at læse, hvad hendes publikum og kollegaer har brug for. Det gør, at der er stor gensidig respekt for Maja og hendes lederegenskaber.

Joachim Berthelsen – Teamleder på Camp True North

2015-04-04 09.42.17
Fra Camp True North på Birkerød skole, foråret 2015

As a contract employee working with True North, Maja has displayed an admirable work ethic that inspired her colleagues and produced great results. She has a natural ability to work well with others and is constantly striving to improve. She is easy to lead, as she takes initiative and is willing to work hard. She has made a significant positive impact as an employee at True North, as she would as a member of your team.

As a member of the True North team, Maja has participated in our extensive training program both as a team leader and a facilitator. This means that she has developed skills working with small groups (10-12 people) as well as facilitating large groups (120-140 people). She has the ability to lead conversations that produce meaningful connections as well as present information in a way that is both engaging and inspiring. Maja has shown a natural ability to work well with others and to present in front of groups. This combined with her willingness to learn and grow has made her a valuable asset to our team.

Maja is a woman of high integrity, always following through with her verbal commitments and possessing a great deal of character. When she believes in something, she displays a passion that acts as a catalyst for her own success as well as the success of those around her. She is truly someone that we would recommend without any reservations.

James McConchie – Program Manager and Facilitator Trainer